Artikkelit 2020

syyskuu

  • Syksyn 20 kausisuunnitelmat

    Syksyn ryhmien kausisuunnitelmat löytyvät nyt täältä. Ryhmissä noudatamme korona ohjeistuksia ja pidämme turvavälit. Muistathan myös ettei flunssaisena tai muuten kipeänä tulla treeneihin. Nähdään ensi viikolla!

toukokuu

  • Raikkaan kesä käynnistyy 1.6!

    Raikkaan kesän tunnit käynnistyvät maanantaina 1.6. Ilmoittautumiset tunneille alkavat maanantaina 18.5. klo. 18 MyClubissa. Uutuuksina tänä kesänä yleisurheilun lisäksi ovat 7 kerran Beach Volley lajikurssit lapsille ja nuorille sekä palloilukerho 6-13 vuotiaille. Aikuisille järjestetään tuttuun tapaan yleisurheilukoulu sekä Fysiikkaryhmä. Tervetuloa mukaan!

maaliskuu

  • Kotitreeni omasta nimestä

    Koska joudumme olemaan pakon sanelemana todella paljon kotona, halusin tehdä treenin, joka on helppo toteuttaa kotona tai ulkona esimerkiksi pururadalla tai metsässä. Treenin koostat itse omien nimikirjaintesi mukaan. Jokaista kirjainta vastaa jokin liike. Ota mukaan ainakin etunimi ja sukunimi. Jos haluat haastetta ota mukaan myös toinen nimesi. Tee jokaista liikettä 5-10 kertaa. Muita lämmitellä ennen treeniä! Facebookista löydät videot liikkeistä. Hyvää treeniä!